Online beelden terugkijken

In dit artikel treft u voor al onze apps een uitleg voor het terugkijken van beelden.

Playback Tablets:

• Druk op PLAYBACK aan de linker kant
  • Selecteer het apparaat
  • Selecteer de betreffende dag in de kalender
  • Onder het apparaat ziet u Channel 1, Channel 2, Channel 3 en Channel 4 staan. U sleept het betreffende Channel (de camera) naar een grijs vlak.
  • Nu krijgt u de afspeelbalk te zien. Klik op de PLAY-button om het beeld af te spelen.

Playback mobiele App:

• Druk op PLAYBACK aan de linker kant
  • Klik op het + teken in 1 van de vakken
  • Selecteer het jaartal en de maand
  • Selecteer uw recorder
  • Selecteer het kanaal
  • Selecteer de dag (deze vindt u aangegeven door een balletje onder het jaar en de maand na het selecteren van het kanaal)
  • Selecteer het bestandstype
  • Druk op CONFIRM
  • U kunt nu beelden terugkijken

Playback BASCOM Client en NORMAL Client:

• Open de client software
  • Ga naar het tabblad PLAYBACK
  • Kies een datum op de kalender
  • Selecteer het bestandstype (NORMAL = continue opnames, MOTION = beweging opnames)
  • Selecteer de kanalen die u wilt zien (CH1, CH2 enzovoorts)
  • Klik op SEARCH
  • Klik nu op de gekleurde balk onderin beeld en klik op de afspeelknop. Wanneer u meer dan 1 beeld wilt terugkijken, herhaalt u dit voor het tweede kanaal.