Maak een nieuwe gebruiker aan

1. Sleep uw muiscursor naar de onderkant van het scherm en klik op het meest linkse pictogram mceclip0.png.

2. Klik op Instellingen.

3. Voer uw wachtwoord in en klik op Ontgrendelen.

4. Klik onder het kopje Systeem op Gebruikers.

5. Regel 1 toont de oorspronkelijke gebruiker en op regel 2 kunt u een gebruiker toevoegen door te klikken op Gebruiker bewerken.

6. Stel de instelling Gebruiker Activeren in op Activeren.

7. Vul een gebruikersnaam in.

8. Stel het item Wachtwoord inschakelen in op Activeren.

9. Voer het gewenste wachtwoord in achter Wachtwoord en voer nogmaals het nieuwe wachtwoord in achter Bevestigen.

10. Klik op Opslaan om de gebruiker en de wijzigingen op te slaan.