Melding "Resources not enough"

Wanneer deze melding verschijnt, kunt u niet alle beelden tegelijkertijd terugkijken. Dit heeft te maken met hoge resolutie instellingen van de camera's. Wanneer u alle beelden tegelijkertijd terug wilt kijken, dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. Ga naar MAIN MENU
  2. Klik links op RECORD
  3. Klik links op MAINSTREAM
  4. Selecteer de juiste camera bij CHANNEL en pas de RESOLUTION aan naar 1920*1080
  5. Klik op SAVE
  6. Herhaal deze stappen voor alle camera's en klik na elke aanpassing op SAVE

Nu kunt u alle beelden tegelijkertijd afspelen.