1. Sleep uw muiscursor naar de onderkant van het scherm en klik op het meest linkse pictogram mceclip0.png.

2. Klik op Instellingen.

3. Voer uw wachtwoord in en klik op Ontgrendelen.

4. Klik onder het kopje Camera's op Privacy.

5. Selecteer de gewenste camera.

6. Plaats een vinkje bij het punt Activeer Privacy-zone.

7. Selecteer het aantal gebieden (aantal privézones) dat u wilt gebruiken.

8. Sleep de rode velden naar de gewenste positie in het camerabeeld en wijzig de grootte door de rode lijn in de gewenste vorm en positie te slepen met de linkermuisknop ingedrukt.

9. Klik op Toepassen om de instellingen op te slaan.