Recorder resetten (HD)

Het volgen van dit artikel gaat het makkelijkst als uw systeem is ingesteld in het Engels.

Recorder resetten voor BSC recorders

Wanneer de QR-code aan de linker zijde van uw recorder begint met BSC, volgt u dit artikel. Begint de code met RSV, scroll dan verder naar beneden.

Sleep uw muis naar de onderkant van het scherm. Klik hier op het meest linker icoon om het menu van de recorder tevoorschijn te halen en volg de volgende stappen:

• Klik op SETTINGS
  • Vul uw wachtwoord in en klik op LOGIN
  • Klik in het overzicht onder SYSTEM op de optie MAINTENANCE
  • Klik bovenaan op LOAD DEFAULT en selecteer alle opties
  • Klik rechts onderin op APPLY

Recorder resetten voor RSV recorders

• Ga naar MAIN MENU
  • Ga naar het submenu ADVANCED
  • Klik op LOAD DEFAULT
  • Vink alle opties aan
  • Klik op SAVE