Mijn recorder maakt geluid (HD)

Als uw recorder een zoemend geluid maakt, kan het zijn dat de ventilator licht aanloopt. Dit kan geen kwaad en u hoeft geen actie te ondernemen. Als u zich stoort aan het geluid, kunt u de ventilator uitzetten. Aangezien de ventilator alleen nodig is in landen met een warm klimaat, vervalt uw garantie hierdoor niet. Volg hiervoor de volgende stappen:

• Schroef de buitenkant van de recorder los en haal deze weg
  • Trek de stekker van de ventilator los (zie foto)
  • Bevestig de stekker met een stukje plakband aan de metalen behuizing zodat deze niet los hangt
  • Schroef de recorder weer dicht