Terugkijken

1. Sleep uw muiscursor naar de onderkant van het scherm en klik op het uiterst rechtse pictogram (Afspelen) aan de linkerkant.

2. Voer uw wachtwoord in en klik op Ontgrendelen.

3. Klik vervolgens op Gebeurtenissen in het bovenste gedeelte.

4. Selecteer links de datum, tijd, zoek-type en de gewenste camerakanalen.

5. Klik linksonder op het vergrootglas om het zoeken te starten.

6. Alle zoekresultaten worden in het midden weergegeven. Vink de gewenste opnames aan.

7. Klik op de afspeelknop, die zich in het midden in het onderste gedeelte bevindt.