Mijn draadloze camera geeft geen beeld

De afwezigheid van camerabeelden komt vaak doordat het systeem niet juist is aangesloten. Heeft u na het nogmaals doorlopen van de stappen uit de handleiding nog steeds geen beeld? Dan bespreken we in dit artikel een aantal mogelijke oorzaken.

Stap 1: adapter(s) controleren

Als uw adapter eruitziet als hieronder, dan is deze goed verbonden en kunt u door naar stap 2. Wijken uw lampjes af? Dan kunt u in ons overzicht van statuslampjes lezen hoe u dit oplost.

• PLC: aan
  • ACT: knippert snel
  • PWR: aan
  • ETH: knippert snel
  • POE: aan

Stap 2: opnieuw verbinding maken

Het volgen van deze stap gaat het makkelijkst als uw systeem is ingesteld in het Engels.

Als de adapters goed werken, dan kan het helpen de recorder opnieuw te laten zoeken naar en verbinden met de camera’s. Sleep uw muis naar de onderkant van het scherm om het menu van de recorder tevoorschijn te halen en volg de volgende stappen:

• Ga naar MAIN MENU
  • Ga vervolgens naar NETWORK en dan naar SWITCH
  • Verander de SWITCH MODE naar "Manual Mode"
  • Klik op SAVE
  • Ga nu naar DISPLAY en dan naar IP CAMERA
  • Klik op alle rode prullenbakjes om de camera’s te verwijderen
  • Klik op ADD ALL om de camera’s opnieuw te zoeken
  • Vul uw wachtwoord in en klik op OK
  • Wacht 2 minuten
  • Wanneer de statusknop van de camera grijs blijft, klik dan voor de betreffende camera op EDIT en vul ook voor de camera het wachtwoord ADMIN in

Indien u na 5 minuten geen beeld heeft, kunt u voor de zekerheid bovenstaande stappen nogmaals doorlopen. Heeft u na een tweede poging nog steeds geen beeld? Neem dan contact met ons op en meld uw bevindingen.