Beelden terugkijken (HD PLUS)

Het volgen van dit artikel gaat het makkelijkst als uw systeem is ingesteld in het Engels.

Sleep uw muis naar de onderkant van het scherm om het menu van de recorder tevoorschijn te halen en volg de volgende stappen:

  • Ga naar EVENT INFORMATION en dan naar QUICK SEARCH
  • Selecteer rechtsboven de camera's waarvan u de beelden wilt zien
  • Selecteer het gewenste jaar, de maand, de dag en het tijdstip
  • Klik op SUBMIT
  • Door op de stop-knop te klikken keert u terug naar het hoofdmenu
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen