Mijn bekabelde camera geeft geen beeld (HD PLUS)

Het volgen van dit artikel gaat het makkelijkst als uw systeem is ingesteld in het Engels.

De afwezigheid van camerabeelden komt vaak doordat het systeem niet juist is aangesloten. Heeft u na het nogmaals doorlopen van de stappen uit de handleiding nog steeds geen beeld? Lees dan verder.

Stap 1: kabel en aansluiting controleren

• Controleer of de camerakabel is aangesloten op de video input van de recorder
  • Vervang de kabel om een breuk uit te sluiten (bijvoorbeeld door die van een andere camera)
  • Verander de camera van VIDEO INPUT op de recorder

Stap 2: camera('s) opnieuw zoeken

Sleep uw muis naar de onderkant van het scherm om het menu van de recorder tevoorschijn te halen en volg de volgende stappen:

• ga naar IP SEARCH (de recorder zoekt nu automatisch naar de camera's)
  • Ziet u uw camera en staat de status op UNUSED? Selecteer de camera dan en klik op CONNECT
  • Kies bij TARGET CHANNEL het gewenste kanaal en klik op SAVE
  • Na twee minuten heeft u weer beeld

Indien u na 2 minuten geen beeld heeft, kunt u voor de zekerheid bovenstaande stappen nogmaals doorlopen. Heeft u na een tweede poging nog steeds geen beeld? Neem dan contact met ons op en meld uw bevindingen.