Camera's resetten (HD PLUS)

Camera's resetten via de bekabeling werkt als volgt:

• Strip de "RESET" en "GND" kabel zodat er bij beide een ijzerdraadje te zien is. Soms heeft u twee "GND" kabels. Het maakt geen verschil welke u kiest.

• Voeg nu "RESET" en "GND" samen en wacht tot het beeld op de monitor verdwijnt. Dit duurt ongeveer 15 seconden. Maak nu de "RESET" en "GND"  los van elkaar, het beeld komt nu vanzelf terug op het scherm.

Let op: Indien u geen beeld krijgt kan het zijn dat de "RESET" en "GND"  niet goed verbonden zijn geweest. Voer de bovenstaande stappen nogmaals uit.

Uw camera is nu gereset en teruggezet naar de fabrieksinstellingen.