Camera op router aansluiten (HD PLUS)

U kunt een HD PLUS camera direct op de router aansluiten om de beelden op afstand mee te kijken. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

• Ga naar een PC die op dezelfde router is aangesloten als de IP Camera.
  • Klik hier om het programma "IPScan" te downloaden.
  • U opent het zip bestand en opent vervolgens het bestand "IPScan_1026_Setup.exe​".
  • U installeert het programma en opent het programma.
  • U klikt in het programma op "SCAN"

• Er verschijnen meerdere IP adressen, maar slechts 1 IP adres heeft het "TYPE" "IP CAMERA (FIX)". Noteer dit IP adres en het poortnummer.
  • Open Internet Explorer (geen andere browser) en type het volgende format in: http://IPadres:Poortnummer. Dus wanneer het IP adres 192.176.10.26 is en het poortnummer 80, dan vult u in: http://192.176.10.26​:80. Nu kunt u via Internet Explorer uw beelden bekijken.
  • Een alternatief om beelden te bekijken is de Video Viewer. Dit programma is hier te downloaden.
  • Installeer de inhoud en open het programma.
  • Klik op het PLUS tekentje onderin het menu.

Nu opent het onderstaande menu. Vul het IP-adres en poortnummer in die u eerder heeft opgezocht met "IPScan". Bij zowel "User Name" en "Password" vult u admin in. Vervolgens klik u op "login".

Voor meekijken op uw smartphone binnen uw netwerk gebruikt u dezelfde instellingen als bij de video viewer. Hiervoor download u de Bascom+ applicatie in de Appstore.