Wachtwoord resetten (HD PLUS)

De standaard inloggegevens van onze HD PLUS-recorders zijn als volgt:

• Gebruikersnaam: "admin"
  • Wachtwoord: "admin"

Heeft u het wachtwoord gewijzigd en bent u uw inloggegevens kwijt? Dan zult u uw recorder moeten resetten. U volgt hiervoor de volgende stappen:

• Schakel de recorder uit
  • Schroef de buitenkant van de recorder los en haal deze weg
  • Vind de oranje TP5- en TP6-aansluiting op de printplaat
  • Verbind de aansluitingen met elkaar (bijvoorbeeld met een paperclip)

Als deze twee punten met elkaar verbonden zijn, dan zet u de recorder weer aan. Bij een succesvolle reset hoort u de recorder nu piepen. Na het verwijderen van de paperclip en het dichtschroeven van de recorder, kunt u weer inloggen met de standaard inloggegevens.