Verander wachtwoord

1. Sleep uw muiscursor naar de onderkant van het scherm en klik op het meest linkse pictogram mceclip0.png.

2. Klik op Instellingen.

3. Voer uw wachtwoord in en klik op Ontgrendelen (het standaardwachtwoord is admin).

4. Klik onder het kopje Systeem op Gebruikers.

5. Klik op het papier / pen-pictogram achter de gebruiker voor wie u het wachtwoord wilt wijzigen.

6. Voer het gewenste wachtwoord in achter Wachtwoord en voer nogmaals het nieuwe wachtwoord in achter Bevestigen.

7. Klik op Opslaan.

8. Om het wachtwoord te wijzigen, moet het oude wachtwoord worden ingevoerd.

9. Klik op Opslaan.

Het bijgewerkte wachtwoord moet worden geüpdatet in de mobiele app en PC software wanneer u hier gebruik van maakt.