Mijn bekabelde camera geeft geen beeld (HD PLUS)

Uw camerabeelden worden direct weergeven zodra uw camera's juist zijn aangesloten. Heeft u na het doorlopen van de stappen uit de handleiding nog steeds geen beeld? Probeer dan het volgende:

Kabels en aansluitingen controleren

• Controleer of de camerakabel is aangesloten op de video input van de recorder
  • Controleer of de camera van stroom wordt voorzien middels de centrale voeding
  • Controleer of alle verbindingen goed vast zitten
  • Controleer of de lampjes in de camera branden als het donker is
  • Verander de camera van VIDEO INPUT op de recorder
  • Vervang de kabel om een breuk uit te sluiten (bijvoorbeeld door die van een andere camera)

Helpen bovenstaande stappen u niet om uw camerabeelden weer te geven? Neem dan contact met ons op en meld uw bevindingen.