Bascom Client downloaden en installeren

Stap 1: Verbind de recorder met internet

Gebruik de meegeleverde netwerkkabel om de recorder op uw router of modem aan te sluiten. Gebruik hiervoor de volgende verbindingen:

• Op de recorder: internet  of WAN
  • Op de router / modem: LAN

Stap 2: installeer de software

Download de software hier voor  Windows  of  Apple OS X .

Het standaardwachtwoord voor de recorder is admin. De gebruikersnaam is ook admin .

Stap 3: software instellen

1. Voer bij IP / ID Apparaat het recorder-ID in, die u kunt vinden onder de QR-code aan de linkerkant van uw recorder. Deze sleutel begint altijd met RSV of BSC.

2. Stel de POORT in op 9000.

3. Voer de gebruikersnaam van uw recorder in onder Gebruikersnaam.

4. Voer het wachtwoord van uw recorder in onder Wachtwoord.

5. Klik op Login.