Opname bij beweging

1. Sleep uw muiscursor naar de onderkant van het scherm en klik op het meest linkse pictogram mceclip0.png.

2. Klik op Instellingen.

3. Voer uw wachtwoord in en klik op Ontgrendelen.

4. Klik onder het kopje Opnemen op Opname-instellingen.

5. Klik bovenin het scherm op het tabblad Opnameschema.

6. Klik rechts van het weergegeven weekschema op de optie Beweging.

7. Markeer alle gewenste vierkantjes in het weekoverzicht met de linkermuisknop of houd de linkermuisknop ingedrukt en markeer de hele week. Zodra u de linkermuisknop los laat, zijn de gele vierkantjes gemarkeerd met "beweging".

8. Klik rechtsonder op Kopiëren. Hiermee kunt u de instellingen van het weekschema kopiëren naar alle camera's.

9. Na het voltooien van de instellingen, slaat u de aanpassingen op met Toepassen.