Opnamen exporteren naar USB-stick

1. Sluit een USB-stick aan op de recorder.

2. Sleep uw muiscursor naar de onderkant van het scherm en klik op het uiterst rechtse pictogram (Afspelen) aan de linkerkant.

3. Voer uw wachtwoord in en klik op Ontgrendelen.

4. Klik vervolgens op Gebeurtenissen in het bovenste gedeelte.

5. Selecteer links de datum, periode, zoektype en de gewenste camerakanalen.

6. Klik linksonder op het vergrootglas om het zoeken te starten.

7. Alle zoekresultaten worden in het midden weergegeven. Vink de gewenste opnames aan.

8. Sla de opnamen op met het diskettesymbool, dat zich in het onderste middelste gedeelte bevindt.

9. Selecteer het type bestand dat u wilt opslaan. Mp4 wordt door de meeste apparaten ondersteund.

10. Selecteer de USB-stick aan de linkerkant en klik op OK.

11. Nadat het opslaan is voltooid, verschijnt het bestand in de map van de aangesloten USB-stick.

12. De USB-stick kan nu worden losgekoppeld van de recorder.