DDNS instellen

Met DDNS kunt u uw camerasysteem altijd bereiken. Ook wanneer het IP adres van uw router wijzigt.

• Ga in de recorder naar advanced config en dan naar network
  • Klik bovenaan op het tabblad DDNS
  • Schakel DDNS ON
  • Achter Current Host Address staat het huidige DDNS adres
  • Noteer dit adres
  • Klik op exit om de instellingen op te slaan

Controleer of uw DDNS goed is ingesteld door op een computer het DDNS adres in een browser in te voeren (bijvoorbeeld: http://uwnaam.ddns.eagleeyes.tw) Vraagt de browser om een plugin te installeren of ziet u het scherm 'anytime anywhere'? Dan heeft u alles goed ingesteld.