Mijn draadloze camera geeft geen beeld (HD PLUS)

De afwezigheid van camerabeelden komt vaak doordat het systeem niet juist is aangesloten. Heeft u na het nogmaals doorlopen van de stappen uit de handleiding nog steeds geen beeld? Dan bespreken we in dit artikel een aantal mogelijke oorzaken.

Stap 1: adapter(s) controleren

Als uw adapter eruitziet als hieronder, dan is deze goed verbonden en kunt u door naar stap 2. Wijken uw lampjes af? Dan kunt u in ons overzicht van statuslampjes lezen hoe u dit oplost.

• PLC: aan
  • ACT: knippert snel
  • PWR: aan
  • ETH: knippert snel
  • POE: aan

Stap 2: camera's opnieuw zoeken

Het volgen van deze stap gaat het makkelijkst als uw systeem is ingesteld in het Engels.

Als de adapters goed werken, dan kan het helpen de recorder opnieuw te laten zoeken naar en verbinden met de camera’s. Sleep uw muis naar de onderkant van het scherm om het menu van de recorder tevoorschijn te halen en volg de volgende stappen:

• Ga naar IP search. De recorder zoekt nu naar de camera's
  • Klik op alle camera's met de status UNUSED en klik dan op CONNECT
  • Klik bij TARGET CHANNEL op het gewenste kanaal en dan op SAVE
  • Na enkele minuten heeft u beeld

Indien u na 5 minuten nog steeds geen camera's ziet, kunt u voor de zekerheid bovenstaande stappen nogmaals doorlopen. Heeft u na een tweede poging nog steeds geen beeld? Neem dan contact met ons op en meld uw bevindingen.