Camera's opnieuw toevoegen

Het volgen van dit artikel gaat het makkelijkst als uw systeem is ingesteld in het Engels.

Camera's opnieuw toevoegen voor BSC recorders

Wanneer de QR-code aan de linker zijde van uw recorder begint met BSC, volgt u dit artikel. Begint de code met RSV, scroll dan verder naar beneden.

Sleep uw muis naar de onderkant van het scherm. Klik hier op het meest linker icoon om het menu van de recorder tevoorschijn te halen en volg de volgende stappen:

• Klik op SETTINGS
  • Vul uw wachtwoord in en klik op LOGIN
  • Klik in het overzicht onder CAMERAS op de optie MANAGEMENT
  • Klik in het opkomende scherm op het rode prullenbakje welke voor de camera staat vermeld en bevestig dat u de camera wilt verwijderen
  • Herhaal dit voor elke camera
  • Camera’s worden nu automatisch weer toegevoegd
  • Wanneer dit niet gebeurt, klik nu op de optie SEARCH. Vervolgens selecteert u de camera’s die zichtbaar worden en klikt u op ADD
  • Wanneer de afspeelknop grijs blijft, klik dan bij de camera op het potlood icoon (EDIT) en vul het wachtwoord ‘admin’ in en klik op OK
  • De camera's zijn nu opnieuw toegevoegd

Camera's opnieuw toevoegen voor RSV recorders

Camera's opnieuw toevoegen doet u als volgt:

• Ga naar MAIN MENU
  • Klik in het opkomende scherm op het rode prullenbakje welke voor de camera staat vermeld en bevestig dat u de camera wilt verwijderen
  • Herhaal dit voor elke camera
  • Klik nu op de optie ADD ALL, voer uw wachtwoord in en bevestig deze actie
  • De camera's zijn nu opnieuw toegevoegd