Continu opnemen

1. Sleep uw muiscursor naar de onderkant van het scherm en klik op het meest linkse pictogram mceclip0.png.

2. Klik op Instellingen.

3. Voer uw wachtwoord in en klik op Ontgrendelen.

4. Klik onder het kopje Opnemen op Opname-instellingen.

5. Klik nu op Opnameschema.

6. Klik aan de rechterkant op Normaal.

7. Markeer alle gewenste vierkantjes in het weekoverzicht met de linkermuisknop of houd de linkermuisknop ingedrukt en markeer de hele week. Zodra u de linkermuisknop los laat, zijn de groene vierkantjes gemarkeerd met "normale opname".

8. Klik rechtsonder op Kopiëren en vervolgens kunt u de instellingen overbrengen naar alle camera's en dagen.

9. Na het voltooien van de instellingen, slaat u de selectie op met Toepassen.