Pas zoom en focus aan

1. Klik met de linker muisknop op het camerabeeld dat moet worden aangepast in de live weergave.

2. Klik op het menu-item ‘Zoomlens instellen.

3. Voer indien nodig uw wachtwoord in als u de recorder niet van tevoren hebt ontgrendeld.

4. Klik en houd  de + of - toets vast achter de menuoptie Zoom om te zoomen.

5. De focus wordt automatisch ingesteld. Wanneer dit niet gebeurt, Tik en houd de linker muisknop ingedrukt op de + of - knop achter het menu-item Focus om de focus aan te passen.

6. Met de instelling "Stap" kunt u regelen hoe snel de camera zoomt of focust. Hoe hoger de waarde, hoe sneller de camera zoomt of focust.

7. Afhankelijk van het cameramodel kan de cameralens automatisch worden gekalibreerd met de optie Restore.