Bewegingsgebied instellen

1. Sleep uw muiscursor naar de onderkant van het scherm en klik op het meest linkse pictogram mceclip0.png.

2. Klik op Instellingen.

3. Voer uw wachtwoord in en klik op Ontgrendelen.

4. Klik onder het kopje Camera's op Bewegingsdetectie.

5. Klik op het tandwiel onder Instellingen en kies het gewenste camerakanaal.

6. Klik op Alles selecteren om het hele gebied rood te markeren. Klik op Alles wissen om het hele gebied te verwijderen.

7. Gebruik de linkermuisknop om alle gewenste vierkanten in het weergegeven camerabeeld te markeren door de beweging vast te leggen (rood), alle transparante vierkanten zijn uitgesloten van bewegingsdetectie.

8. Verlaat het menu door op de rechtermuisknop te klikken.

9. Sla vervolgens de instellingen op met Toepassen.