Opnemen bij beweging (V4.0UI)

Naast continue opnemen kunt u de recorder ook op laten nemen bij beweging. Daarvoor doorloopt u de volgende stappen:

1. Ga op uw recorder naar MAIN MENU
  2. Klik links op RECORD en vervolgens op RECORD SCHEDULE
  3. Verwijder alle groene balken in het schema door de linker muis in te klikken en de groene balken te selecteren. Nu laat u de muis los. De groene balken zijn nu verdwenen
  4. Selecteer nu het bolletje MOTION RECORD en breng gele balken in het schema aan. Dit doet u op dezelfde manier als bij punt 3 is beschreven
  5. Klik nu op de knop COPY en daarna op SAVE
  6. Herstart de recorder om deze instellingen door te voeren. Dit doet u middels de optie SHUTDOWN rechts bovenin het menu