Beelden terugkijken (V4.0UI)

Het volgen van dit artikel gaat het makkelijkst als uw systeem is ingesteld in het Engels.

Sleep uw muis naar de onderkant van het scherm om het menu van de recorder tevoorschijn te halen en volg de volgende stappen:

• Ga naar MAIN MENU en dan naar RECORD SEARCH
  • Voor de dagen met een opname verschijnt een oranje driehoek
  • Selecteer datum en tijd om de beelden terug te kijken en klik op PLAY
  • Klik op het kruisje rechtsboven in beeld om terug te keren