Beelden terugkijken

1. Klik op het afspelen in live weergave  mceclip0.png.

2. Het afspelen start automatisch bij de eerste beweging van de dag. U kunt op de gewenste tijd in de tijdlijn drukken om de opname te bekijken.

3. Als u alleen een specifiek kanaal wilt bekijken, selecteert u het linkerpictogram voor kanaalselectie mceclip1.png.

4. Druk op het kalendersymbool mceclip0.png in het midden van het scherm en selecteer een geschikte dag voor het afspelen van de opnamen.