Bewaar opnames in een cloud

1.  Open de instellingen App_Men__icon.png.

2. Tik op Recorder-instellingen  en vervolgens op uw  recorder.

3. Selecteer Cloud Opslag en activeer de Cloud Opslag optie.

4. Selecteer het juiste kanaal dat de video's moet opslaan in de cloud en selecteer Dropbox of Google Drive bij het cloudtype. De Bestuurder naam is ook de naam van de map in de cloud. U kunt deze aanpassen aan uw wensen.

5. Tik op Cloud activeren en volg de instructies op het scherm.