Recorder gebruikshandleiding

In dit hoofdstuk vindt u de actuele gebruikshandleiding van uw recorder. Volg de onderstaande stappen om uw recordertype (RSV of BSC) te lokaliseren:

Er zit een zilveren sticker op de linkerzijde van de recorder. Onder de QR-code staat de recorder ID.

Voorbeeld BSC Recorder: Gebruik in dit geval de hieronder gekoppelde BSC Recorder manual.pdf.

Voorbeeld RSV Recorder: Gebruik in dit geval de hieronder gekoppelde RSV Recorder manual.pdf.