Firmware-upgrade van recorder

Als u de nieuwste firmware nodig hebt, stuur ons dan per e-mail uw apparaattype en softwareversie van de recorder naar info@bascom-cameras.com. Wij sturen u vervolgens de nieuwste firmware voor uw recorder.

Stap I: Zoek het apparaattype en de softwareversie:

1. Klik op externe instelling remote_config.jpg.

2. Navigeer naar Systeem en vervolgens naar Informatie.

3. Onder Apparaattype kunt u uw type apparaat vinden en onder Software versie de huidige versie van de software.

Stap II: Firmware-upgrade uitvoeren

1. Pak het bestand uit dat naar u is verzonden.
  2. Klik op externe instelling remote_config.jpg.
  3. Navigeer naar Systeem en vervolgens Onderhoud.

4. Klik op Upgrade en gebruik de knop Scan om de locatie van de firmware te selecteren die wij met u gedeeld hebben via email.

5. Klik op Start.

6. De recorder wordt automatisch opnieuw gestart zodra u in de linkerbenedenhoek het bericht "Netwerkverbinding mislukt" ontvangt. Dit proces kan maximaal 5 minuten duren.

7. Controleer vervolgens de huidige softwareversie onder Systeem en informatie om na te gaan of de update succesvol is uitgevoerd.