Pas focus en zoom aan

1. Dubbelklik op een camera in de live-weergave om het gewenste beeld te vergroten.

2. Klik vervolgens  links op het pictogram mceclip0.png van de camera-instellingen.

3. Klik en houd de linker muisknop ingedrukt op het + of - pictogram naast het vergrootglas mceclip1.png om de zoom te bedienen.

4. De focus wordt automatisch ingesteld. Wanneer dit niet gebeurt, klik en houd de linker muisknop ingedrukt op op het + of - pictogram naast de focus mceclip2.png om de focus van de camera's aan te passen.

5. De + en - schaal boven het vergrootglas bepaalt hoe snel of langzaam de focus of zoom wordt uitgevoerd.