FTP-backup instellen

U kunt opnamen uploaden naar elke FTP-server met behulp van de geïntegreerde FTP-functie. Houd er rekening mee dat de upload geen SFTP ondersteunt.

1. Sleep uw cursor naar de onderkant van het scherm en klik op het meest linkse pictogram mceclip0.png.

2. Klik op Instellingen.

3. Voer uw wachtwoord in en klik op Ontgrendelen.

4. Klik op Netwerk en vervolgens op FTP.

5. Activeer de optie Activeer FTP en voer uw FTP-configuratie in.

• Server IP: IP-adres van uw FTP-server
    • Gebruikersnaam: FTP-gebruikersnaam
    • Wachtwoord: FTP-gebruikerswachtwoord
    • Directorynaam: Directory (pad) waar de opnamen opgeslagen moeten worden
  6. Klik vervolgens op Toepassen.

7. Test met FTP u kunt testen of de verbinding met uw FTP met succes tot stand is gebracht.

8. Klik nu in het menu op het tabblad Alarm en klik links op Beweging.

9. Activeer de FTP Video Upload optie voor het gewenste kanaal om de opnames te uploaden.

10. Klik vervolgens op Toepassen.