FTP-server instellen

U kunt opnamen uploaden naar elke FTP-server met behulp van de geïntegreerde FTP-functie. Houd er rekening mee dat de upload geen SFTP ondersteunt.

1. Klik op Externe instelling remote_config.jpg.

2. Navigeer naar Netwerk en vervolgens naar FTP.

3.  Activeer de optie FTP activeren en voer uw FTP-configuratie in.

• Server: IP-adres van uw FTP-server
  • Gebruikersnaam: FTP-gebruikersnaam
  • Wachtwoord: FTP-gebruikerswachtwoord
  • Directorynaam: Directory (pad) waar de opnamen opgeslagen moeten worden

4. Klik vervolgens op Opslaan.

5. Met behulp van de FTP-test in het onderste gedeelte kunt u controleren of een verbinding met FTP mogelijk is.

6. Ga naar het menu Alarm en vervolgens naar Beweging .

7. Activeer de FTP Video Upload optie voor het gewenste kanaal om de opnames te uploaden.