Montagehandleiding dome camera PRO/PLUS

In dit artikel wordt beschreven hoe u de kijkhoek van de dome camera kunt aanpassen en aan de muur kunt bevestigen.

1. Verwijder met de bijgeleverde sleutel de 3 Torx schroeven en neem de beschermkap los. Houd deze los tot het einde van deze handleiding.

2. Over de lens is een plastic kap geklemd waar een halve maan is uitgesneden. Klik deze kap los.

3. Nu zijn er 2 schroeven zichtbaar die de camera op zijn plek houden. Draai deze losser (niet volledig eruit draaien). Richt nu de camera in de juiste positie en draai de twee schroeven weer vast.

4. Houd de camera tegen de muur in juiste positie en teken de gaten af op de muur. U kunt hier eventueel de montage hulpsticker bij gebruiken.

• Boor de afgetekende gaten
  • Voor het ophangen van de camera gebruikt u een 6 mm boor.
  • Voor de doorgang van de kabel gebruikt u een 20 mm boor.

5. Wanneer de camera hangt, controleert u het beeld op de recorder of smartphone. Wanneer het beeld scheef staat, kunt u het beeld gemakkelijk recht draaien door de LED-ring te roteren.

• Plaats nu de plastic kap (met uitgesneden halve maan) terug op de camera.
  • Plaats de beschermkap weer over de camera heen en schroef de Torx schroeven vast.

NB: het is belangrijk dat de doorzichtige kap schoon is aan de binnen- en buitenzijde. Maak deze schoon na het monteren, zodat er geen vingerafdrukken aanwezig zijn.