Camerabeeld draaien

Kies uw apparaat:

Uitvoeren op de recorder

1. Sleep uw cursor naar de onderkant van het scherm en klik op het meest linkse pictogram mceclip0.png.

2. Klik op Instellingen.

3. Voer uw wachtwoord in en klik op Ontgrendelen.

4. Klik Camera's in de navigatiebalk en vervolgens op Afbeelding controle.

5. Klik op het tandwielpictogram en selecteer vervolgens een van de vier opties om de camera te draaien.
    • Verticale flip
    • Horizontaal omdraaien
    • Gangmodus (90° rotatie als de camera aan een muur is bevestigd)
    • Angle Trad (180° rotatie)
  6. Klik met de rechtermuisknop op het menu om de instellingen op te slaan.

Uitvoeren op de computer

1. Klik op Externe instellingen remote_config.jpg.

2. Navigeer naar Kanaal en vervolgens Beeldbesturing.

3. Selecteer vervolgens een van de vier opties om de camera te draaien.
    • Lens flip (horizontaal gespiegeld)

• Hoekomkering (verticaal gespiegeld)

• Gangmodus (90° rotatie als de camera aan een muur was bevestigd)

• Hoekrotatie (180° rotatie)

4. Klik op Opslaan om uw instellingen op te slaan.