Gevoeligheid aanpassen

De waarde 1 vertegenwoordigt het laagste niveau, de waarde 8 het hoogste en daarom het meest gevoelige niveau.

1. Sleep uw muiscursor naar de onderkant van het scherm en klik op het meest linkse pictogram mceclip0.png.

2. Klik op Instellingen.

3. Voer uw wachtwoord in en klik op Ontgrendelen.

4. Klik onder het kopje Camera’s op Bewegingsdetectie.

5. Klik op het tandwiel (instellingen) achter het gewenste kanaal.

6. Stel in het linker menu de gevoeligheid van de camera in onder Gevoeligheid.

7. Klik eenmaal op de rechtermuisknop om terug te keren naar het vorige scherm.

8. Sla uw instellingen op door op Toepassen te klikken.