Activate/restore powerline adapter

Wanneer de powerline-adapter is verwijderd uit uw netwerk middels externe tools en beheersoftware, kunt u de Bascom powerline-adapter resetten aan de hand van de volgende stappen.

1. Download de Bascom powerline-software uit de bijlage in dit artikel.

2. Pak alle ontvangen bestanden op uw computer uit.

3. Installeer de twee programma's "setup.exe" en "Winpcap.exe".

4. Open na het installeren de app AVITAR op uw bureaublad.

5. Sluit de Bascom powerline-adapter aan op het stopcontact en steek de UTP-kabel rechtstreeks in de INTERNET-poort van uw computer. U heeft geen internet op uw computer nodig om deze handleiding uit te voeren.

6. Als de powerline-adapter wordt herkend door de app onder Device, klik dan op de Read-knop.

7. Klik nu op de knop Factory Defaults.mceclip1.png

8. Wacht 30 seconden. Na deze periode kunt u de adapter weer op de camera bevestigen.