Privacy zone instellen

Alle gebieden binnen de privézone zijn uitgesloten voor opname en weergave. 

1. Klik op Externe instelling remote_config.jpg.

2. Navigeer naar CH en vervolgens naar Videobereik.

3. Selecteer de juiste camera bij CH en activeer de optie Private zone.

4. Sleep de rode gebieden in het camerabeeld naar de juiste positie. Vergroot of verklein de gebieden door de linkermuisknop op de rode lijn ingedrukt te houden en vervolgens in de overeenkomstige richting te slepen. U kunt maximaal 4 gegevensbeschermingszones per camera maken.

5. Sla uw instellingen op met Opslaan.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen