Melding per e-mail

Als u een Google-account gebruikt, controleer dan de volgende instellingen:

1. Open uw Google-account.

2. Klik in het linkernavigatievenster op Beveiliging.

3. Klik onderaan de pagina in het gebied Onveilige toegangstoepassingen op Toegang inschakelen. Als dit niet verschijnt, heeft uw beheerder mogelijk de toegang uitgeschakeld.

Instellingen in de Bascom-client

1. Klik op Externe instelling remote_config.jpg.

2. Navigeer naar Netwerk en vervolgens  E-mail.

3. Activeer de e-mail optie.

4. Voer de configuratie van uw e-mailprovider in de bijbehorende velden in.

5. Voer  het e-mailadres in waarnaar de meldingen moeten worden verzonden in Ontvanger1.

6. Klik op Opslaan.