Download opnames

1. Klik op Systeemconfiguratie system_config_icon.jpg.

2. Wijzig het bestandstype in een willekeurige indeling. Mp4 wordt door de meeste apparaten ondersteund.

3. Onder Opslaglocatie afbeelding en Opslaglocatie video kunt u het opslagpad van de gedownloade bestanden aanpassen.

4. Klik op Opslaan.

5. Schakel naar Beelden terugkijken remote_playback_icon.jpg.

6. Selecteer de dag en camera ('s) waarvan u de opnamen wilt opslaan.

Opgenomen dagen tonen een oranje driehoek.

7. Klik vervolgens op Zoeken

8. Klik op het pictogram Downloaden mceclip4.png.

9. Selecteer de video die u wilt downloaden.

10. Klik vervolgens op Download.

11. Het bestand wordt gedownload. U kunt het bestand vervolgens direct openen in de kolom Video Save Path aan de rechterkant in het download overzicht.