Pushmelding instellen voor een smartphone

1. Klik op Externe instelling remote_config.jpg.

2. Navigeer naar Alarm en vervolgens naar  Alarm Schedule.

3. Selecteer het juiste camerakanaal.

4. Activeer de Push optie om meldingen op uw smartphone te ontvangen.

5. Stel het meldingsschema in. De groene velden betekenen dat u op deze tijden meldingen ontvangt. In het onderstaande geval ontvangt u een melding van maandag tot zondag van 08.00 uur tot middernacht.

6. Met de optie Kopiëren onder de tijdlijn kunt u de momenteel geconfigureerde dag van de week overbrengen naar alle andere dagen van de week, evenals camera's.

7. Klik op Opslaan.

8. Activeer de verbinding van de push-melding op uw smartphone zoals beschreven in het volgende item: Activeer push-melding