Records opslaan in een cloud

I. Activeer de cloudservice in de Bascom-client

1. Klik op Externe instelling remote_config.jpg.

2. Navigeer naar Apparaat en vervolgens Cloud.

3. Schakel de cloud storage

4. Kies bij Cloudtype voor Google Drive of Dropbox (verdere procedure wordt beschreven met Google Drive).

5. Selecteer MP4 en de Drivernaam.

6. Klik op Activeer Cloud.

7. Een activeringscode en verdere installatie-instructies van de cloudprovider verschijnen. Klik op de link en volg de instructies om de cloud te activeren.

8. Klik op Opslaan.

II Activeer cloud video-opname door bewegingsdetectie

1. Klik op Alarm en beweging.

2. Activeer de Cloud Video- optie voor het betreffende camerakanaal.

4. Klik op Opslaan.

Maximaal twee camera's kunnen de video-opnames parallel naar de cloud uploaden.